Når du printer fra Chrome, så kommer adressen med i bunden, det ser ikke så godt ud! aug25

Tags

Relaterede artikler

Del dette

Når du printer fra Chrome, så kommer adressen med i bunden, det ser ikke så godt ud!

Rigtig mange elever spørger om hvordan man kan fjerne den adresse. De har ret, det ser ikke så professionelt ud, at den kommer med i deres udskrift. Heldigvis er det meget nemt at lave om på. Det kan klares med et enkelt flueben!

IMG_20140824_091558~2Når du har print dialogboksen fremme, så skal du bare huske at fjerne fluebenet i “Valgmuligheder: Sidehoveder og -fødder”. Så kommer adressen ikke med i udskrift. Nu tænker du at det må give problemer, når eleverne så bruger sidehoveder i Google Docs. Det gør det heldigvis ikke, de printes stadig. Så der ikke nogen grund til, at det er slået til.

Så nu kan du printe uden at disse ekstra elementer kommer med på udskriften og få et helt perfekt resultat.

Skrevet af Kim Østergaard Christiansen