Tags

Relaterede artikler

Del dette

Uge sex – seksualundervisning mellemtrin

Ved godt det er lidt tidligt, men uge 6 i år 2015 er jo ugen for seksualundervisning. 

Migogminkrop.dk er udviklet til brug i skolens seksualundervisning og henvender sig til elever på 4.-6. klassetrin. Her kan eleverne blandt andet lave quizzer og andre opgaver, spille læringsspil, se film, læse om forskellige temaer og kommunikere med jævnaldrende i debatten på Væggen.

Alle elementer i undervisningsmaterialet er udviklet ud fra et læringsperspektiv og med henblik på brug i en skolesammenhæng. Siden er tilrettelagt således, at eleverne både kan arbejde individuelt og i grupper. Underviserens rolle vil typisk være at igangsætte elevernes arbejde med siden, støtte eleverne i arbejdet med opgaverne samt skabe rammer for dialog om og opsamling af elevernes arbejde med elementerne på siden.

Der findes en lærervejledning til materialet, der beskriver sidens elementer, og hvordan de kan benyttes i undervisningen. Hent lærervejledningen her. 

Se hjemmeside her.