Tags

Relaterede artikler

Del dette

Snak om det – materiale evt. til relationsgruppe

Psykiatrifonden har udviklet en masse oplæg om forskellige emner. 

Snak om det indeholder oplæg i videoer om forskellige emner herunder depression, alkohol, stress, angst, ADHD mm. 

Fra hjemmesiden:

Alle børn kender nogen, der er ramt af psykisk sygdom. Vi har udviklet et nyt undervisningsmateriale til elever i 0.-6. klasse, som sætter fokus på, hvordan det er at være barn i en familie med psykisk sygdom.

Materialet er meget fleksibelt. Du kan selv vælge, hvor lang tid du vil afsætte – du kan bruge to timer eller en uge – og du kan plukke de øvelser ud, som du synes passer netop til din klasse. Der er både tegnefilm og interviewfilm, som kan hjælpe dig med at tage hul på nedenstående emner. God fornøjelse – snak om det!

Tryk her.