Bevægelse i skolen

Har fundet en del sider, hvor man kan hapse forløb eller blive inspireret til bevægelse i skolen.

 

Københavns kommune udgav et hæfte der hedder motion i klassen. Hæftet kan ses her.

Hjemmesiden Sæt skolen i bevægelse indeholder og en masse aktiviteter. Hjemmesiden kan ses her.

Dansk skoleidræt udgav et temanummer der skulle hjælpe skolerne med 45 min bevægelse. Hjemmesiden hvor temanummer kan ses tryk her.

Aktiv rundt i Danmark, på denne side kan man finde idéer til 45 min bevægelse, man kan også tilmelde sig forløb som så bliver sendt til en. Tilgå siden her.

Spejderne har udviklet WooP app. I gameplayet er bevægelse en af grundstenene. Man kan spille bombe for sjov eller lave en skattejagt med fagligt indhold. Woop app kan hentes i App Store og Android Play Store. Findes ikke til Windows Phone.

Dansetid er et anderledes og forfriskende redskab for lærere og pædagoger til bevægelse, musik, kreativitet, trivsel og fællesskab på en enkel måde: Korte dans-med-film, lige til at gå til, og inspirerende danseopgaver, der udfordrer både børn og voksne. Dans og musik giver glæde og mod på at være sig selv i et fællesskab. Det er udgangspunktet for Dansetid!

Det kræver ingen forudsætninger inden for dans at anvende materialet på Dansetid! Materialet er tænkt som lettilgængeligt og brugervenligt for alle, som har mod på mere bevægelse i hverdagen

Tryk her for at tilgå sitet.

Har lavet denne mappe hvor man kan finde inspiration til bevægelse. Tryk her

 

Har i flere gode sider så skriv det venligst i kommentarfeltet.