Netlydbøger til alle elever

Netlydbog er bibliotekernes tilbud om netlydbøger til brugerne. Alle biblioteker i landet tilbyder i 2014 adgang til Netlydbog. Eleverne skal oprettes som låner og derefter er det muligt at låne lydbøger. De kan låne 7 lydbøger af gangen og et lån varer 30 dage. Der er ikke mulighed for at aflevere en lydbog. Lydbogen kan afspilles og hentes på alle enheder og til Iphone og Ipad er der også en app.  I første omgang vil app’en blive tilgængelig i App Store , hvorfra den kan hentes ned til iPad og iPhone. App’en kan hentes i App Store fra juli. Senere bliver den nye app tilgængelig i Google Play til Android brugere. Det er stadigvæk muligt for Android brugere samt MAC og PC brugere at benytte den gamle app.

Vejledninger kan findes her.

Du kan komme hen til netlydbogen her.