Tags

Relaterede artikler

Del dette

Tværprofessionel samarbejde – Hvorfor og en lille idé

Herunder kan i se en video om hvordan tværprofessionel samarbejde kan udføres i praksis og hvad det kan indeholde. Videoen indeholder eksempler fra “den virkelig verden” samt refleksioner om hvordan man kan udføre et tværprofessionelt samarbejde.

 

 

Når man har en case (en elev) og en problemstilling, så tænker jeg, at alle skal byde ind på med deres syn på problemstillingen. Ofte sidder man til et møde, hvor en skal tage teten og være den professionelle til at få opstartet et samarbejdet. Man hører at en af problemstillingerne ved det tværprofessionelle samarbejde, er at man skal turde åbne op, altså have mod. Der kræves mod så sagen bliver belyst fra alle vinkler. Jeg tænker at her kunne man bruge et digitalt værktøj, så alle byder ind med det som de mener om problemstillingen. Det vil sige at man fjerner den direkte kontakte og skaber en forforståelse af meningerne. Et digitalt mindmap såsom mindmeister kunne bruges. Kunne også være man kunne benytte tricider til at belyse situationen. Har ingen erfaringer med at digitalisere et sådan møde så i må gerne byde ind med erfaringer i kommentarfeltet.