Gratis webinar om genrepædagogik

Sammen med Center for Undervisningsmidler – Professionshøjskolen UCC har centret afholdt et webinar, altså et oplæg, som transmitteres via internettet.

Oplægsholder var Mette Vedsgaard Christensen, VIA UC, der talte om genrepædagogik.
Vi optog webinaret. Se det ved at klikke her eller på billedet nedenfor.

I Mette Vedsgaards slides indgår illustrationer af Charlotte Pardi (Frk. Ignora i Vandtårnet) og Ole Lund Kirkegaard (Gummi Tarzan). Henholdsvis forlag og familie har givet os tilladelse til at vise disse.

Bemærk at optagelsen har nogle særlige funktioner. I venstre side har man mulighed for at klikke sig ind forskellige steder i webinaret. Enten ift. slides, ift. chatten eller ift. kamera. Man kan sortere i disse via menuen ovenfor: ”Filter events”

Man kan også vælge ”Full Screen” yderst til højre og få alle slides i fuld skærmstørrelse.