ClassDojo – Understøttende værktøj

ClassDojo er et klasseværelse værktøj, der hjælper lærerene med at forbedre adfærd i deres klasseværelser, hurtigt og nemt. Det fanger og genererer data omkring adfærd, så lærere kan dele det med forældre og ledelse

Bedre adfærdsmønster, nemmere lektioner og problemfri data- og det er gratis!

 

Jeg har prøvet dette program over en længere periode og det virker. Har man nogle adfærdsmønstre man gerne vil sætte særligt fokus på, så kan ClassDojo være med til at visualisere og over tid ændre disse adfærdsmønstre. Klassen blev inddraget i hvilke fokus punkter vi skulle fokusere på og fik derfor ejerskab til opgaven. Når man afprøver ClassDojo første gang, så skal man vide at der altid er en elev, som lige skal teste systemet og der er det bare med at give negative point.