Geddit – understøttende værktøj

Har brugt Geddit i en uge i undervisningen og må indrømme, at det er et meget stærkt værktøj til at få en føling med ens elever. Man opretter en profil på letsgeddit.com også opretter man en klasse og det er det. Du får nu en kode som du kan give til eleverne. Når de indtaster koden så popper de automatisk op i den klasse du har oprettet.

 

Geddit er et meget simpelt værktøj hvor eleverne kan tjekke ind i undervisningen og angive om de kan følge med. Du beder dine elever tjekke ind og man får et billed af om der er nogle problemstillinger man skal tage sig af.

2014-04-13_003543

 

 

 

 

 

Når eleverne tjekker ind så trykker de på den i midten af billedet. Trykker de på den mindste af de grønne, så vil elevens navn på din pc blive rød og du ved der er noget galt. Der er også mulighed for at række den virtuelle hånd op, ved at trykke på hånden i højre hjørne, elevens navn popper så op på din skærm og er der flere, så opstilles de i den rækkefølge som eleverne har trykket. Man har også mulighed for at sende et spørgsmål ud til klassen, lave meningsmålinger og andet. Når du afslutter timen får du en nydelig statistik.

Programmet er gratis og virker selvfølgelig på alle platforme og der findes også en app til æblefolket.