Læringscenter« | »

GamePress – lav dit eget spil på iPaden

GamePress er en super app til at selv at lave spil. Der er ingen kodning, du skal blot trække actors ind på scenen. Give dem en behavior, hvordan de skal reagere, og så sætte en baggrund på. Og så lige lidt mere…

Uanset om du har en historie at fortælle , en emne at undervise i, eller bare ønsker at spille et spil , så giverGamePress dig mulighed for at oprette, dele og afspille direkte på din iPad. GamePress er både sjov, kreativ og underholdende.

Hvis du er nybegynder, vil den interaktive vejledning i GamePress hjælpe dig med at lave dit første spil på få minutter !

GamePress giver alle de nødvendige værktøjer til at skabe spil ud fra din egen fantasi.
Med GamePress Arcade kan du også dele dine spil til med hele verden, og spille andre brugeres spil.

Som lærere , kan du bruge af GamePress til at lære eleverne om spildesign , logik og endda datalogi og teknik ! No programming interfacet gør læringen af komplekse begreber sjovt og nemt. Spil er blevet mere end blot en måde at fordrive tiden , de er perfekte til undervisning og lære nye ting.
Jeg kan varmt anbefale denne app.

Fundet på: appstilundervisningen.dk

 

Jeg har selv brugt gamepress på et valghold på mellemtrinnet og må indrømme at det er meget nemt. Det giver en forståelse af hvordan spil er opbygget, uden at skulle til at kode. Man kan også få lidt matematikundervisning ind i det, da der skal udregnes vinkler som f.eks. en kugle skal forlade et rumskib.

Posted by on 2. april 2014.

Tags: , ,

Categories: Apple

0 Responses

Leave a Reply

« | »
Seneste indlæg


Sider