CFU film app

Ja det er korrekt, man kan nu se et udvalg af CFU´s film, som live stream på en Ipad. Man skal blot hente den app der hedder CFU film og derefter trykke på knappen mitCFU.dk. Når man først er blevet ført over til mitCFU  vælger man en film og trykker book. Derefter er den klar til at blive afspillet på en Ipad.

Husk kun film med dette ikon kan vises ikon_netdokument_32

Jeg har lige prøvet dette derhjemme og kan sige at det virker 100% gnidningsfrit. Lidt information fra Appstore:

I CFU Film app’en kan du som underviser se eller fremvise de spillefilm, du har lånt på mitcfu.dk.

Centre For Undervisningsmidler (CFU) har et stort udvalg af danske og udenlandske spillefilm og tv-udsendelser til undervisningsbrug.

I CFU Film app’en vil mange spillefilm være beriget med pædagogisk relevante kapitelmærker, ligesom mange af spillefilmene har pædagogiske vejledninger fremstillet af CFU eller Det Danske Filminstitut. Find pædagogiske vejledninger til de enkelte film på http://filmogtv.mitcfu.dk.

Antallet af tilgængelige spillefilm og dokumentarfilm er stadigt stigende, og gennem de kommende skoleår vil en lang række nye titler være til udlån.

Mange af disse film har været brugt i skolebioordningen “Med Skolen i Biografen” – og disse film er alle udstyret med omfattende undervisningsmaterialer, der er frit tilgængelige på Det Danske Filminstitut.

Du finder alle tv-udsendelser og film i dit lokale CFU under udlånet og søger dem i udlånssamlingen som andre undervisningsmaterialer.