Læringscenter« | »

Periodiske system – 2 fede sider måske…

Sad og kiggede lidt på nettet og faldt over disse to sider:

Den ene side er en hjemmeside som bare linker til en youtube video, hvor man kan se lidt om det stof som man har valgt. Videoen er desværre på engelsk…….. men hvis i trykker play og derefter på det lille ikon cc og vælger translate captions og derefter vælger dansk, så har i en google oversættelse af underteksterne dvs. undertekster på dansk dog med få fejl. Testede selv en tre videoer og man kunne sagtens bruge underteksterne.

Prøv den her.

Den anden side er en hjemmeside som er yderst interactive-/smartboard venlig. Man har et væld af muligheder:

Prøv der her.

Håber denne ressource kan bruges.

Posted by on 26. februar 2014.

Tags: ,

Categories: Fysik/Kemi

0 Responses

Leave a Reply

« | »
Seneste indlæg


Sider