Bibzoom jan15

Tags

Relaterede artikler

Del dette

Bibzoom

Bibzoom er bibliotekernes svar på wimp, spotify, tdc-play osv. Forskellen er bare at Bibzoom er gratis.

I vores emneuge skal vi arbejde med 60´erne, lad eleverne gå på musikalsk opdagelse i 60´erne. Bibzoom må være en gave for musiklærerne også kan det også blive en ret populær frikvarters app. Når den er installeret på computeren har alle elever adgang til de samme numre. Bibzoom giver adgang til 7.5 millioner digitale filer døgnet rundt Gratis. 

Bibzoom har ikke kun musik. Der ligger også en kultur fane med Mere end 50.000 gamle danske reklamefilm, samt lydklip, taler og optagelser fra begivenheder i Danmarks historie og en rig samling af optagelser af dialekter fra hele landet.

Et andet faneblad er world som er  danmarks digitale indvandrerbibliotek med musik, film og e-bøger på arabisk, kroatisk/serbisk/bosnisk, persisk, tyrkisk og urdu/panjabi/hindi.

For at kunne bruge Bibzoom, skal man være oprettet som bruger på ens lokale bibliotek, og man skal kende sin pinkode. Pinkoden får man på biblioteket. Når man har dette, er det meget nemt at komme igang.

Prøv Bibzoom her.