Rotere dine videoer på Ipad

Rotere video med Rotate Video & Flip

icon_256

Videooptagelse med iPad eller iPhone giver det bedste billede, hvis enheden “ligger ned”, dvs. på den brede led eller når den er i landskabsmode. Men det kan være svært at huske til optagelser ude i felten.

 

ipad-rotate
Hvis elever bliver sendt i marken for at optage film med iPhone eller iPad, kommer de ofte tilbage med et par sekvenser optaget på den ene led, og et par sekvenser på den anden led. Når disse forskellige sekvenser skal redigeres sammen til én film, ser det f.eks. ikke særligt godt ud, når filmen løbende skifter mellem opretstående og liggende optagelser. Derfor og af flere andre grunde, kan der ofte blive brug for en app, der kan dreje optagelserne.

Der findes flere apps i App Store, der kan hjælpe med at rotere film til en anden led, men her vil jeg anbefale Rotate Video & Flip.

screen568x568-3screen568x568-4

Med Rotate Video & Flip er det muligt nemt at dreje/rotere optagelsen , så den passer til det andet. Når redigeringen er færdig, gemmes videoen i Kamerarullen.

Rotate Video & Flip koster 7 kr. i App Store

 

Fundet på IT i skolen