QR koder okt23

Tags

Relaterede artikler

Del dette

QR koder

Man kan evt linke til siderne ved brug af QR- kode som vist her.
QRCode
Til at lave qr kode er brugt http://qrcode.kaywa.com/
En QR-kode er et lille billed som indeholder nogle få informationer. De informationer kan være at sende dig til en hjemmeside, kan også være tekst og endda begrænset tale kan sættes ind. En QR-kode scanner skal bruges til at læse koden. De kan hentes til alle smatphones (Ja Iphone er også en smartphone). Til android kan jeg anbefale Barcode scanner som hentes i google play her. Til Iphone/ipad kan man søge i Istore og finde en gratis scanner.
Hvis i gerne vil have jeres Qr-kode til at tale så skal i bruge http://qrvoice.net/ Det kan eksempelvis være i engelsk undervisningen, hvor man klister QR-koder på døren og så den siger dør eller i modtage klassen hvor den siger dør. Kan også bruges i Dansk undervisningen til udtale af ord. på qr-voice kan man vælge et hav af sprog og dansk er en af dem.
Scan selv eksempel herunder:
qr-code to message playback, save/scan this image or copy link above